!

A liszt minden esetben szénhidrátcsökkentett, és persze a cukor is édesítő (lehetőleg természetes), illetve a többi hozzávaló is cukormentes a receptekben! :)

2014. december 14., vasárnap

Csíkos torta dobos krémmel

Hozzávalók:
-5 tojás
-5 ek. ch.csökkentett liszt
-5 ek édesítő
-pici sütőpor

Szokásos módon piskótát sütünk majd feltekerjük mint ha piskótatekercset készítenénk,ha kihült kb 5 centis, de mindenképp egyforma szeletet vágunk.

Krém:
-25 dkg margarin-nálam részben teavaj
-20 dkg diabetikus csoki
-12 dkg por xilit-nálam most vegyesen volt édesítővel

A vajat kihabosítottam a cukorral, a csokit gőz felett megolvasztottam, majd a 2 krémet alaposan összedolgoztam. Ezitán kihajtogattam a piskótát, megkentem krémmel és feltekertem őket úgy, hogy végül torta formája legyen. Lekentem a tetejét és az oldalát is,majd reszelt csokival díszítettem, idő hiányában a tejszínhabos díszítés kimaradt  ;-)







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése