Hozzávalók:
-5 tojás
-5 ek. ch.csökkentett liszt
-5 ek édesítő
-pici sütőpor
Szokásos módon piskótát sütünk majd feltekerjük mint ha piskótatekercset készítenénk,ha kihült kb 5 centis, de mindenképp egyforma szeletet vágunk.
Krém:
-25 dkg margarin-nálam részben teavaj
-20 dkg diabetikus csoki
-12 dkg por xilit-nálam most vegyesen volt édesítővel
A vajat kihabosítottam a cukorral, a csokit gőz felett megolvasztottam, majd a 2 krémet alaposan összedolgoztam. Ezitán kihajtogattam a piskótát, megkentem krémmel és feltekertem őket úgy, hogy végül torta formája legyen. Lekentem a tetejét és az oldalát is,majd reszelt csokival díszítettem, idő hiányában a tejszínhabos díszítés kimaradt ;-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése