!

A liszt minden esetben szénhidrátcsökkentett, és persze a cukor is édesítő (lehetőleg természetes), illetve a többi hozzávaló is cukormentes a receptekben! :)

2014. december 13., szombat

Kolbásszal, baconnel, hagymával tűzdelt karaj

Hozzávalók:
-1kg karaj csont nélkül
-1 fej hagyma
- kolbász,bacon ízlés szerint
- só, bors, majoranna és egy kevés mustár

Elkészítés:
A karajt kb 1 centinként bevágjuk,de nem vágjuk át a húst,befűszerezzük majd minden szelethez teszünk kolbászt, hagymát és bacont. Utána alaposan becsomagoljuk alufóliába és közepes lángon kb 2,5 órát sütjük. Megszúrjuk tűvel,ha puha, levesszük a fóliát és megpirítjuk a tetejét kb 30 perc alatt.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése