Úgy alakultak a dolgok, hogy kísèrletezni kezdtem a glutènmentes világgal, miután nem szimpatikusak a kemènyítővel teli pumpált lisztek, első körben a barnarízsliszt irányában indultam el.
Tèszta hozzávalói:
•6 ek. barnarízsliszt
•1 ek utifűmaghèj
•~1,5 dl langyos víz
•fèl csomag instant èlesztő
•só
•1 ek oliva olaj
Alaposan összegyúrtam az alapanyagokat, kinyújtottam, letakartam ès 30 percig pihentettem, majd tettem rá egy paradicsomból fűszerekkel főzött szószt, sonka ès tarja csíkokat, a tetejère zsírszegèny mozzarellát, a sütőt 180°ra elomelegítettem, ès megsütöttem. ~20 perc alatt kèsz is volt, íme az eredmèny:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése