Hozzávalók:
Alulra kb 5 db alma szeletelve.
Piskóta:
-5 tojás
-5 kanál cukor
-5 kanál liszt
-1 csomag sütőpor
-1 ek. kakaó
Krém:
-1 csomag vaníliás puding
-"cukor"
-3,5 dl tej
Ebből pudingot főzünk, majd kihűtjük.
-2 dl felvert tejszín (vagy vaj, ízlés kérdése)
Hozzákeverjük a tejszínt a pudinghoz.
Alufóliával kibélelünk egy tepsit, erre az almaszeleteket rápakoljuk, megszórjuk egy pici fahéjjal.
A kakaó nélkül elkészítjük a pikótát, a felét ráöntjük az almára, a másik felébe belekeverjük a kakaót és azt is ráöntjük. Előmelegített sütőben készre sütjük, majd ha kihűlt tálcára borítjuk és óvatosan lehúzzuk róla a fóliát. Most már az alma réteg lesz felül. Erre kenjük rá a pudingos krémet, majd csokit reszelünk a tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése