Hozzávalók:
Piskóta:
-3 tojás
-3 kanál liszt
-3kanál "cukor"
-fél csomag sütőpor
Megsütjük a piskótát szokásos módon.
Krém:
-1 nagy, 1 kicsi pohár joghurt
-"cukor"
-eper
-1 csomag zselatin
-2 dl tejszín habbá verve
A kis joghurtot megmelegítjük, a zselatint feloldjuk benne, hozzáadjuk a nagyot is, tetszés szerinti epret, "cukrot", meglangyosítjuk, de nem forraljuk! Ha kihült, és egy kicsit elkezd megszilárdulni, hozzáadjuk a habbá vert tejszínt, és a piskótára simítjuk.
Betesszük a hűtőbe, picit hagyjuk még dermedni, majd epret teszünk rá, megfőzünk egy piros tortazselét és azt is ráöntjük. Tálalásig hűtőbe tesszük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése