Hozzávalók:
Tészta:
-7 tojás sárgája
-1 cs. sütőpor
-20 dkg liszt (ch. csökkentett)
-1 ek. kakaó
-20 dkg cukornak megfelelő édesítő
-A „hivatalos recept” 13 ek vizet írt, de én annyival nem
tudtam megfelelően kidolgozni, így még annyi vizet adtam hozzá, hogy kezelhető
tésztát kapjak.
A hozzávalókat összedolgozzuk és megsütjük.
Krém:
-2 csomag vaníliás puding
-5 dl tej
-7 tojásfehérje
-„cukor” ízlés szerint (kb 5 ek édesítőt használtam)
A fehérjéket felverjük, a pudingot megfőzzük, és még forrón
belekeverjük a habot és a „piskótára” simítjuk, majd 5-10 percre visszatesszük
a sütőbe.
Ha kihűlt 4 dl tejszínt felverünk, és a tetejére kenjük,
majd csokit reszelünk rá.
A hátsó sütiről van szó, ami elöl van most következik :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése