Hozzávalók:
Piskóta: 2x
-4 tojás
-4 ek cukor
-4 ek "cukor"
-0,5 csomag sütőpor
-1 ek kakaó
-pici víz
Szokásos módon elkészítjük belőle a piskótákat, majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
Krém:
-1 csomag vaníliás pudingpor
-3 dl tej
-kb 10 dkg vaj (vagy 2 dl tejszín habbá verve-így finomabb!)
-"cukor" ízlás szerint
Megfőzzük a pudingot, jól kihűtjük, majd a cukorral kikevert vajjal alaposan kidolgozzuk, megtöltjük vele a piskótákat, és a szélére is kenünk.
Beleforgatjuk kókuszreszelékbe, felolvasztunk egy tábla diabetikus csokit és bevonjuk vele a tetejüket.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése