!

A liszt minden esetben szénhidrátcsökkentett, és persze a cukor is édesítő (lehetőleg természetes), illetve a többi hozzávaló is cukormentes a receptekben! :)

2014. január 31., péntek

Hólabda

Hozzávalók:
Piskóta: 2x
-4 tojás
-4 ek cukor
-4 ek "cukor"
-0,5 csomag sütőpor
-1 ek kakaó
-pici víz

Szokásos módon elkészítjük belőle a piskótákat, majd pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.

Krém:
-1 csomag vaníliás pudingpor
-3 dl tej
-kb 10 dkg vaj (vagy 2 dl tejszín habbá verve-így finomabb!)
-"cukor" ízlás szerint

Megfőzzük a pudingot, jól kihűtjük, majd a cukorral kikevert vajjal alaposan kidolgozzuk, megtöltjük vele a piskótákat, és a szélére is kenünk.
Beleforgatjuk kókuszreszelékbe, felolvasztunk egy tábla diabetikus csokit és bevonjuk vele a tetejüket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése