Hozzávalók:
Piskóta:
-10 dkg liszt
-1 ek natúr kakaópor
-0,5 csomag sütőpor
-100 g joghurt
-1 ek olaj
-1 ek folyékony édesítő (vagy ennek megfelelő mennyiségű természetes)
-1 tojás
Egy mikrózható edényben összekeverjük a hozzávalókat, és 5-6 percre (mikrófüggő) a mikróba tesszük. Ha megsült és kihűlt 3 lapra vágjuk.
Csokikrém: fél csomag vaníliás pudingot 1 ek kakaóval és ízlés szerinti édesítővel felfőzünk 2 dl tejjel, majd teljesen kihűtjük, és kikeverjük 50 g light vajjal (vagy 2 dl felvert tejszínnel, úgy finomabb de kalóriadúsabb is), és megtöltjük vele a tortát, úgy, hogy a szélére is jusson. Olvasztott cukormentes csokival megkenjük a tetejét és díszítéssel megpróbáljuk elfedni a keletkezett "bevonási" hibákat :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése