Hozzávalók:
Piskóta:
-4 tojás
-4 ek. ch.csökkentett liszt
-4 ek. természetes édesítő
-pici sütőpor
Szokásos módon elkészítjük a piskótát, majd ha kihűlt félbevágjuk.
Krém:
-1 csomag vaníliás pudingpor
-3 dl tej
-édesítő ízlés szerint
-2 dl tejszín felverve
-25 dkg friss eper
Megfőzzük a pudingot, kihűtjük és elkeverjük a felvert tejszínnel (picit kihagyunk belőle a tetejére), a krém felét a piskótára kenjük, rárakjuk a felszeletelt, édesített eperet, és rákenjük a krém másik felét. Befedjük a másik piskótával, lekenjük a megmaradt tejszínnel és diabetikus csokit reszelünk a tetejére. Alaposan be kell hűteni, hogy összeálljon :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése