!

A liszt minden esetben szénhidrátcsökkentett, és persze a cukor is édesítő (lehetőleg természetes), illetve a többi hozzávaló is cukormentes a receptekben! :)

2014. február 23., vasárnap

Tejszínes Epres sütike

Hozzávalók:
Piskóta:
-4 tojás
-4 ek. ch.csökkentett liszt
-4 ek. természetes édesítő
-pici sütőpor

Szokásos módon elkészítjük a piskótát, majd ha kihűlt félbevágjuk.

Krém:
-1 csomag vaníliás pudingpor
-3 dl tej
-édesítő ízlés szerint
-2 dl tejszín felverve
-25 dkg friss eper

Megfőzzük a pudingot, kihűtjük és elkeverjük a felvert tejszínnel (picit kihagyunk belőle a tetejére), a krém felét a piskótára kenjük, rárakjuk a felszeletelt, édesített eperet, és rákenjük a krém másik felét. Befedjük a másik piskótával, lekenjük a megmaradt tejszínnel és diabetikus csokit reszelünk a tetejére. Alaposan be kell hűteni, hogy összeálljon :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése