Hozzávalók:
Bapiskóta: 5 tojás fehérjét felverünk 10 dkg "cukorral", majd apránként hozzáadjuk a sárgákat és 15 dkg lisztet. Ezt a masszát habzsákba tettem és babapiskóta formákat (próbáltam) csináltam sütőpapírra, és megsütöttem. Amég hűlt elkészítettem a krémet.
Krém:
-250 g mascarpone
-3 tojás
-pici vanília aroma
-édesítő ízlés szerint
A fehérjét kemény habbá verjük, a mascarponét kikeverjük a sárgájával és az édesítővel, majd hozzáadjuk a habot is.
Kb 0,5 dl főzött kávét, tejjel és egy kis rumaromával kikevertem, ebbe mártogattam a piskótákat, kiraktam a felével egy tálat, rákentem a krém felét, majd újabb sor piskóta következett és a krém másik fele. A tetejére cukrozatlan kakaóport tettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése